Turizm Haftanız Kutlu Olsun.

Ülkemizin doğal güzelliklerini tanıtmak, bu eşsiz güzelliklere dikkat çekmek amacıyla her yıl ülkemizde 15-22 Nisan tarihleri arasında Turizm Haftası olarak kutlanmaktadır.

İlçemizde de Turizm Haftası dolayısıyla Yenikaş Soğuksu İlkokulu/Ortaokulu tarafından bir program düzenlendi. Programa İlçe Kaymakam Vekili Muhammet Üsame Soysal, Belediye Başkanı Ferat Aktan, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan program öğrencilerin ülkemizi ve Mersin'i tanıtan şiirler okumalarıyla ve yapılan gösterilerle devam etti. Programda Turizm Haftası nedeniyle düzenlenen ortaokullar arası şiir, liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

'''''''''' Fotograf Galerisi ''''''''''

20.4.2017