2016 Yılı Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündem İlanı

AYDINCIK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Yazı İşleri Müdürlüğü

İ  L  A  N

Aydıncık  Belediyesi Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20 ve 21’nci maddeleri gereğince aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 06/12/2016 Salı günü saat 14.00'de Belediye Meclis Salonunda Aralık ayı toplantısını başlatacaktır.

İlanen duyurulur.                                                                                              02.12.2016

Yüksel UĞRAN                                                                                                                                                         Belediye Başkan V.

MECLİS GÜNDEM

1. Yoklama